Orpf Posted October 30, 2013 Share Posted October 30, 2013 درود برنامه بازیهای اولین دوره مسابقات آنلاین پی اس و فیفا به شرح ذیل است http://challonge.com/f73roifm1 بازیها روز جمعه ساعت 15 بعدظهر شروع میشود همچنین بازیها به صورت رفت و برگشت هست و گل زده در خانه حریف حساب نمیشود در صورت تساوی به بازی سوم کشیده خواهد شد پ.ن => لطفا یک نفر برای برگزاری مسابقات FIFA 14 | PC داوطلب بشه و همچنین مدیران PES | PC هم تاپیک برنامه رو ایجاد کنند ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CR7 Posted October 31, 2013 Share Posted October 31, 2013 علی آقا میذاشتید همون پنجشنبه دیگه! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cr7 swifties Posted October 31, 2013 Share Posted October 31, 2013 آقا بدترین وقت ممکن گذاشتید . گفته بودین بازی های شب برگزار میشه من ساعت 3 نیستم Link to comment Share on other sites More sharing options...
CR7 Posted October 31, 2013 Share Posted October 31, 2013 منم نمیام اگه پنجشنبه بود میومدم ولی جمعه منم احتمالا نمیام! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted October 31, 2013 Author Share Posted October 31, 2013 درود این اولین دوره هست شاید کمی بی برنامه و ... باشه اما خوب اولین دوره هست و هنوز یکمی جا داره تا موتور مسابقات گرم بشه از هفته های آتی بهتر میشه هم برنامه ریزی و هم نظم و ... در ضمن به دوستان هم اطلاع بدین ! باز هم تاکید میکنم اطلاع رسانی برنامه و ... فقط از انجمن و تاپیک ها ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mis2012 Posted October 31, 2013 Share Posted October 31, 2013 ببخشید من تازه ثبت نام کردم میشه شرکتم بدید؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted October 31, 2013 Author Share Posted October 31, 2013 درود خیر ثبت نام این هفته به اتمام رسیده هفته آینده از شنبه ثبت نام شروع میشه Link to comment Share on other sites More sharing options...
CR7 Posted November 1, 2013 Share Posted November 1, 2013 تصمیمم عوض شد احتمالا میام!:دی:icon_evil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cr7 swifties Posted November 1, 2013 Share Posted November 1, 2013 بعضی نتایج خیلی جالب بود مخصوصا agentamir و my heart is cr7 با این وقتی که گذاشتین من که نرسیدم بیام Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted November 1, 2013 Author Share Posted November 1, 2013 تبریک به #Hesamsnake عزیز عاقا ولی حساب نیست حسام منو نابود کردی با این ضربات سر :دی اما این بار واسه قهرمانی اومده بوده از بازی معلوم بود پ.ن تاپیک ثبت نام هفته بعد مسابقات بزودی ایجاد میشه ( به دوستان خود اطلاع دهید ) مسابقات هفتگی داریم :icon_razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hesamsnake Posted November 1, 2013 Share Posted November 1, 2013 ما نوکریم... تشکر از دوستان و بهراد که سبب میشن یه چند ساعتی با مسابقات لذت ببریم. امیدوارم این روند ادامه داشته باشه و دوستان بیشتری رو در کنار خودمون ببینیم. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mehrdad_1992 Posted November 1, 2013 Share Posted November 1, 2013 حسام جان تبريك ميگم Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts