M3HDI Posted November 3, 2013 Share Posted November 3, 2013 همانطور که می دانید یکی از پرطرفدارترین و شلوغ ترین شبکه های اجتماعی You…Tube می باشد.به تازگی این شبکه رای گیری ای راه انداخته تا متوجه بشود که بزرگترین برندهای جهان که در این شبکه طرفدار دارند کدام می باشند که می توانید نتیجه به دست آمده را در قسمت پایین مشاهده نمایید. در این رای گیری انجام شده در این شبکه برند “Red Bull” توانسته پرطرفدارترین برند در این شبکه،Sony’s Playstation دومین برند معتبر و همچنین کمپانی صاحب نام Rockstar نیز در رده ی سوم قرار گرفته است.چیزی که مشخص است این است که به دلیل نمایش های اخیر و بسیار بد مایکروسافت این برند حتی محبوبیت برند Rovio Entertainment خالق بازی Angry Birds را در این شبکه ندارد و در لیست ۱۰ برند برتر نیز نمی باشد.شما می توانید نتیجه ی آمارگیری را در قسمت پایین مشاهده نمایید. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahram B Posted November 3, 2013 Share Posted November 3, 2013 مهدی جان از این گیمفا کمتر بذار.بعضی از خبراشون اصلا درست نیست Link to comment Share on other sites More sharing options...
M3HDI Posted November 3, 2013 Author Share Posted November 3, 2013 بهرام جان ميدونم كه طرفدار ايكس باكس وان هستي منم هستم اما بايد قبول كرد ضعيف كار كرده خبر هاي بازينما كه يكي از سايت هاي محبوب من هست بيشتر برتري پي اس فور رو نشون ميده :دي Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahram B Posted November 3, 2013 Share Posted November 3, 2013 بهرام جان ميدونم كه طرفدار ايكس باكس وان هستي منم هستم اما بايد قبول كرد ضعيف كار كرده خبر هاي بازينما كه يكي از سايت هاي محبوب من هست بيشتر برتري پي اس فور رو نشون ميده :دي اره اونو که میدونم فعلا ضعف داره و کاملا مشخصه.منم دلیلی نمیبینم از کنسول xbox one دفاع کنم.فقط منظورم سایت گیمفا بود: Adam Sessler و Albert Penello : خبر رزولوشن پاینتر بازی ها بر روی Xbox One مربوط به این کنسول نیست |(آپدیت می شود) | گیمفا | وب سايت خبري تحليلي بازي هاي ويدئويي مثلا این خبر قبل از رزولوشن BF4 اومده بود در حالی که این سایت خبر با کمی تغییرات بعد از مشخص شدن رزولوشن BF4 گذاشته روی سایت. کلا از این مورد خبر ها زیاد دارن و منبع هم که نمیدن و حتی خبر خریداران خشمگین در حال کنسل کردن پیش خریدهای Xbox One خود|ما احمق نمی باشیم! کلا توییت چند نفرو به عنوان خبر قرار دادن.مثل اینه که من برم تویت بزنم XBOX ONE همچنان حمایتت میکنیم. بعد این توییت من به عنوان خبر قرار گرفته بشه Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts