NaTo Vampire Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 درود مجدد به دوستان گل orpf ای... خب طبق روندی که خداروشکر در پیش گرفته ایم پس از اتمام دوره دوم که فوق العاده پر هیجان دنبال شد ثبت نام دور سوم رو بلافاصله قرار میدهیم. نکات قابل توجه برای ثبت نام: ...................................................................................................................................................................................................................................... 1:قبل از ثبت نام حتما قوانین مسابقات فیفا رو از تاپیک مربوطه مطالعه نمایید. 2:افرادی که ثبت نام میکنند در مسابقات موظف اند تمامی قوانین سایت و مسابقات را اجرا کنند. 3:تاریخ برگزاری این دوره روز جمعه به تاریخ 92/08/24 در ساعت 21 شب خواهد بود (ساعت بازی و روز برگزاری ممکن است طی شرایطی تغییر کند که اطلاع رسانی خواهد شد) 4:مهلت ثبت نام در این دوره تا روز 5 شنبه 8/23 ساعت 22 میباشد 5:هزینه ثبت نام در این دوره مبلغ 10/000 تومان میباشد 6:جوایز مسابقات 85% مبلغ جمع آوری شدس که بین نفرات اول تا سوم تقسیم میشود که مقدار دقیق آن شب مسابقات اعلام خواهد شد 7:برنامه بازی ها حداکثر تا ساعت 12 شبه جمعه بر روی سایت قرار میگیرد. 8:نحوه برگزاری مسابقات بسته به تعداد شرکت کنندگان متغیر میباشد و به دو صورت یا دوره ای (لیگ) یا حدفی میباشد 9:افرادی که ثبت نام میکنند حتما برنامه خود با مسابقات رو چک کنند زیرا در صورت انصراف مبلغ ثبت نام عودت داده نمیشود 10:مسابقات فقط جنبه سرگرمی و دورهمی دوستان رو داره پس از هرگونه درگیری و انجام بازی غیر FairPlay جدا خودداری کنید که با خاطی برخورد قاطع خواهد شد 11:مسابقات با هر تعداد شرکت کننده برگزار خواهد شد و محدودیتی در ثبت نام وجود ندارد. 12:هرگونه سوال,پیشنهاد یا انتقاد در رابطه با مسابقات دارید فقط داخل همین تاپیک مطرح کنید. ................................................................................................................................................................................................................................... درگاه پرداخت هزینه ثبت نام پایین قرار گرفت پس از پرداخت تکمیل فرم ثبت نام الزامی است درگاه برای واریز هزینه ورودی به شرح ذیل است برای واریز هزینه ورودی مسابقات کلیک نمایید-سامانه پرداخت آنلاین درگاه مرجع-پی-اس-و-فیفا و همچنین فرم ثبت نام http://orpf.ir/forum/forms.php?do=form&fid=9 توجه درگاه به تومان است !!!!!! (در ضمن افرادی که مقام دوم و سوم دوره قبل را بدست اوردن به ترتیب به صورت رایگان و 50% رایگان ثبت نام خواهند شد) ...................................................................................................................................................................................................................................... اسامی ثبت نام شدگان: 1:NaTo Vampire 2:My heart Is CR7 3:Hesamsnake 4: scorpion88 5: nedamir20 6: IRANNNN 7: moronicten9259 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cr7 swifties Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 داداش گلم واسه بازی یه روزه 10 تومن زیاده !! مسابقات کشوری الآن 15 تومنه! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaTo Vampire Posted November 10, 2013 Author Share Posted November 10, 2013 داداش گلم واسه بازی یه روزه 10 تومن زیاده !! مسابقات کشوری الآن 15 تومنه! زیاده ؟؟؟؟ والا شما یه مسابقات کشوری به من بگو که 15 بوده باشه غیر جام دیجیتال که اونم چون دولتی بود 20 تومان بود. (cgame...wcg جشنواره بازی ها همه 30 تومان به بالا بودند) در هر حال ما پول و برنمیداریم واسه خودمون که به نفراته برتر میدیم امیدوارم توضیحاتم کامل بوده باشه Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hesamsnake Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 این مقدار پول ورودی چیزیه که تمام شرکت کنندگان باهاش موافق بودن از اونجایی که سایت هم هیچ درصدی برنمیداره فکر کنم قیمت ورودی منطقی باشه یعنی همه صرف جایزه میشه. در ضمن اگر در نهایت قصد شرکت ندارید ورودی پایینتر دردی از شما دوا نمیکند. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cr7 swifties Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 زیاده ؟؟؟؟ والا شما یه مسابقات کشوری به من بگو که 15 بوده باشه غیر جام دیجیتال که اونم چون دولتی بود 20 تومان بود. (cgame...wcg جشنواره بازی ها همه 30 تومان به بالا بودند) در هر حال ما پول و برنمیداریم واسه خودمون که به نفراته برتر میدیم امیدوارم توضیحاتم کامل بوده باشه من cgame و برج میلاد بودم آره جام دیجیتال 15 تومنه . من منظورم اینه که اگه مسابقات میخواد دور همی باشه همون 5 خوبه واسه هر هفته اینجوری فک نکنم بیشتر از همین 3 نفر شرکت کنن. در هر صورت موفق باشین Link to comment Share on other sites More sharing options...
nedamir Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 من cgame و برج میلاد بودم آره جام دیجیتال 15 تومنه .من منظورم اینه که اگه مسابقات میخواد دور همی باشه همون 5 خوبه واسه هر هفته اینجوری فک نکنم بیشتر از همین 3 نفر شرکت کنن. در هر صورت موفق باشین دور قبل 5000 تومن بود.شما نیومدی دور هم باشیم Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaTo Vampire Posted November 11, 2013 Author Share Posted November 11, 2013 من cgame و برج میلاد بودم آره جام دیجیتال 15 تومنه .من منظورم اینه که اگه مسابقات میخواد دور همی باشه همون 5 خوبه واسه هر هفته اینجوری فک نکنم بیشتر از همین 3 نفر شرکت کنن. در هر صورت موفق باشین 1 اینکه cgame و برج میلاد جفتش یکین... 2 اینکه 15 تومان جام دیجیتال برای 2 سال پیش بود امسال 20 بود. 3 اینکه به قول امیر جان 5 ام گداشتیم خیلی از دوستان پرمدعا نیومدن همون تعدادم که اومدن واقعا عالی و پرهیجان برگزار شد Link to comment Share on other sites More sharing options...
cr7 swifties Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 1 اینکه cgame و برج میلاد جفتش یکین...2 اینکه 15 تومان جام دیجیتال برای 2 سال پیش بود امسال 20 بود. 3 اینکه به قول امیر جان 5 ام گداشتیم خیلی از دوستان پرمدعا نیومدن همون تعدادم که اومدن واقعا عالی و پرهیجان برگزار شد cgame و برج میلاد یکین؟؟!!!! دم شما گرم:icon_eek: من خودم که دانشجو ام هر وقت خونه باشم میام هفته ی قبلشم که اسم نوشتم با این که اسمم بود شرکت نکردم چون نبودم Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaTo Vampire Posted November 11, 2013 Author Share Posted November 11, 2013 cgame و برج میلاد یکین؟؟!!!! دم شما گرم:icon_eek:من خودم که دانشجو ام هر وقت خونه باشم میام هفته ی قبلشم که اسم نوشتم با این که اسمم بود شرکت نکردم چون نبودم cgame اسمه سایتش هستش که مسابقاتش تو برج میلاد اعزامی به فرانسه برگزار شد...دیگه توضیح تکمیل تر از این فک نکنم باشه Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hesamsnake Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 دوست عزیز این 10 تومن با رای اکثریت انجام شد اگر دوباره اکثریت رای بدن هزینه برمیگرده برای دور بعد روی 5 تومن پس اولویت و نظر با دوستانیست که همراه ما هستند. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cr7 swifties Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 cgame اسمه سایتش هستش که مسابقاتش تو برج میلاد اعزامی به فرانسه برگزار شد...دیگه توضیح تکمیل تر از این فک نکنم باشه میدونم cgame eswc رو برگزار میکنه اما واسه اعضاش مسابقات دوره ای هم داره . بعضی وقتا تو مکعب حسام جان میدونم شما چی میگی منم نظرمو گفتم. رای اکثریت بچه ها مهمه Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted November 14, 2013 Share Posted November 14, 2013 آپدیت شد Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts