amir-550 Posted November 13, 2013 Share Posted November 13, 2013 سلام دوستان نرم افزاری یا روشی وجود داره که بتونیم تو بازیfifa14 در بخشmanager career پول تیممونو افزایش بدیم ممنون میشم جواب بدید در ضمن من یک مشکل اساسی با این بازی دارم که داور همیشه کارت قرمز نشون میده وبعد از 15دقیقه بازی صفحه شروع به لرزیدن میکنه و گاهی اوقات از بازی ناگهان خارج میشه چطوری میتونم این مشکل ها رو رفع کنم؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hassan_dang3r Posted November 13, 2013 Share Posted November 13, 2013 درود دوست عزیز افزایش پول با ترینر بازی امنکان پذیره که فک میکنم منتشرم شده و انشالله در تاپیک زیر به زودی قرار میدم براتون . سایر مشکلاتتونم با کرک ورژن 5 و اپدیت بازی رفع میشه http://orpf.ir/forum/thread973.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
amir-550 Posted November 14, 2013 Author Share Posted November 14, 2013 ممنون دوست عزیز ولی به تایپکی که گفته بودید سر زدم منتظر میمونم که کرک جدید SKIDROW بیاد چون ویندوز من7 هستش و این کرک فعلی باهاش مشکل داره Link to comment Share on other sites More sharing options...
hassan_dang3r Posted November 14, 2013 Share Posted November 14, 2013 ممنون دوست عزیز ولی به تایپکی که گفته بودید سر زدم منتظر میمونم که کرک جدید SKIDROW بیاد چون ویندوز من7 هستش و این کرک فعلی باهاش مشکل داره احتمالا مشکل از ویندوز باشه چون از اول کلا بازی و کرکهای منتشر شده بهترین سازگاری رو با ویندوز 7 داشتن و دارند . من هم از سیستم 7 س.پ1 استفاده میکنم و هیچگونه مشکلی وجود نداره . :icon_razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
amir-550 Posted November 17, 2013 Author Share Posted November 17, 2013 ممنون ولی چطوری میشه تو بخشی که گفت پول تیم رو افزایش بدیم؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hassan_dang3r Posted November 19, 2013 Share Posted November 19, 2013 ممنون ولی چطوری میشه تو بخشی که گفت پول تیم رو افزایش بدیم؟ با ترینر ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amir-550 Posted November 19, 2013 Author Share Posted November 19, 2013 میشه ترینر های موجود برای فیفا14 رو بذارید Link to comment Share on other sites More sharing options...
aminmohammad1995 Posted April 20, 2015 Share Posted April 20, 2015 من یه ترینر دانلود کردم ولی پولش کار نمیکنه Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts