Jump to content

راهنمایی و حل مشکلات FIFA 13 | PS3

M3HDI

Recommended Posts

درود عزیزان

چنانچه هر گونه مشکلی در بازی FIFA 13 | PS3 داشتید و احتایج به کمک و ... داشتین

میتونید در این تاپیک مشکلتون رو اعلام کنید تا رسیدگی بشه

موفق باشید

• 5 months later...

من یه مشکلی دارم حتی با بچه هایه داخله ایرانم فیفا انلاین بازی میکنم delay دارم نتم 2mb مبیننت میخواستم ببینم اگه upnp مودمم فعال باشه تاثیری داره ؟ هیچ کاری میشه کرد این مشکل درست بشه یا کلا اینجوریه تو ایران

من یه مشکلی دارم حتی با بچه هایه داخله ایرانم فیفا انلاین بازی میکنم delay دارم نتم 2mb مبیننت میخواستم ببینم اگه upnp مودمم فعال باشه تاثیری داره ؟ هیچ کاری میشه کرد این مشکل درست بشه یا کلا اینجوریه تو ایران

سلام دوست عزیز

اینترنت مبین نت کلا برای آنلاین بازی کردن مناسب نبست و مشکل از شرکت ارائه دهنده اینترنتت هست

باید یک شرکت دیگه که اینترنت معمولی میده بگیری!!!

پیشنهاد من های وب هست!!!

شما هر شرکتی میگیری کاری به سرعت نداشته باش،فقط و فقط به فکر پینگ باش..

الان بر توی Run و بعد هم cmd و دقیقا این عبارتو تایپک کن ببین پینگ چنده:

ping 4.2.2.4

شما هر شرکتی میگیری کاری به سرعت نداشته باش،فقط و فقط به فکر پینگ باش..

الان بر توی Run و بعد هم cmd و دقیقا این عبارتو تایپک کن ببین پینگ چنده:

ping 4.2.2.4

با سلام

این پینگ ربطی به پی اس نداره

بهتره از آی پی خود سرور فیفا پینگ بگیری!!!!

درود اکثر گیم باز ها و ... اینترنت مخابرات رو به عنوان بهترین پینگ توی ایران قبول دارن حالا در مورد شهر ها فرق داره یک شهر مخابراتش خوبه یکی نه اما اگه پینگتون زیره 150 باشه میتونید بدون هیچ مشکلی آنلاین بازی کنید

توصیه میکنم برای گرفتن پینگ از این سایت استفاده نمایید speedtest.net فقط در موقع گرفتن پینگ همه مرورگرها و ابزارهایی که از نت استفاده میکنند رو ببندید

موفق باشید :x

با سلام

این پینگ ربطی به پی اس نداره

بهتره از آی پی خود سرور فیفا پینگ بگیری!!!!

این پینگ ،پینگ شما با سرور های بیرون از ایران هست..با سرور های ایرانی همه پینگشون زیر 100 هست.

سلام ممنون میشم سریع جوابمو بدین من الان تازه یاد گرفتم چجوری ps3 رو به اینترنت وصل کرد ولی اصلا نمیدونم چجوری باید fifa13 رو آنلاین بازی کنم میشه یه توضیح بدین

سلام ممنون میشم سریع جوابمو بدین من الان تازه یاد گرفتم چجوری ps3 رو به اینترنت وصل کرد ولی اصلا نمیدونم چجوری باید fifa13 رو آنلاین بازی کنم میشه یه توضیح بدین

خب،شما اکانت PSN که ساختید؟وقتی ساختید برید تو بازی و آنلاین بزنید!بدون نیاز به هیچگونه موارد اضافی.فقط باید آپدیت بازی رو هم دانلود کنید که البته خود بازی اتوماتیک دانلود می کنه.

من اکانت ساختم ولی نمیدونم کجا باید دوستا رو اد کنیم توی بازی که قسمتی ندیدم برای اد کردن دارم دیوونه میشم 3 ساعته دارم همه سایت هارو میگردم ولی چیزی نفهمیدم

من اکانت ساختم ولی نمیدونم کجا باید دوستا رو اد کنیم توی بازی که قسمتی ندیدم برای اد کردن دارم دیوونه میشم 3 ساعته دارم همه سایت هارو میگردم ولی چیزی نفهمیدم

ببینید توی منوی اصلی ps3 آخرین قسمت سمت راست بخش Friends هست.اون جا یک گزینه ای به اسم Add a friend داره و خیلی راحت با وارد کردن آی دی میتونید اون ها رو Add کنید.اگر موفق به بازی کردن و اد کردن شدید حتما توی جام شرکت کنید تا تجربه ی خوبی رو با هم داشته باشیم.