M3HDI Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 درود عزیزان چنانچه هر گونه مشکلی در بازی FIFA 13 | PS3 داشتید و احتایج به کمک و ... داشتین میتونید در این تاپیک مشکلتون رو اعلام کنید تا رسیدگی بشه موفق باشید Link to comment Share on other sites More sharing options...
pedi70 Posted August 19, 2013 Share Posted August 19, 2013 من یه مشکلی دارم حتی با بچه هایه داخله ایرانم فیفا انلاین بازی میکنم delay دارم نتم 2mb مبیننت میخواستم ببینم اگه upnp مودمم فعال باشه تاثیری داره ؟ هیچ کاری میشه کرد این مشکل درست بشه یا کلا اینجوریه تو ایران Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milad.MP Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 من یه مشکلی دارم حتی با بچه هایه داخله ایرانم فیفا انلاین بازی میکنم delay دارم نتم 2mb مبیننت میخواستم ببینم اگه upnp مودمم فعال باشه تاثیری داره ؟ هیچ کاری میشه کرد این مشکل درست بشه یا کلا اینجوریه تو ایران سلام دوست عزیز اینترنت مبین نت کلا برای آنلاین بازی کردن مناسب نبست و مشکل از شرکت ارائه دهنده اینترنتت هست باید یک شرکت دیگه که اینترنت معمولی میده بگیری!!! پیشنهاد من های وب هست!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red20Devils Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 شما هر شرکتی میگیری کاری به سرعت نداشته باش،فقط و فقط به فکر پینگ باش.. الان بر توی Run و بعد هم cmd و دقیقا این عبارتو تایپک کن ببین پینگ چنده: ping 4.2.2.4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milad.MP Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 شما هر شرکتی میگیری کاری به سرعت نداشته باش،فقط و فقط به فکر پینگ باش..الان بر توی Run و بعد هم cmd و دقیقا این عبارتو تایپک کن ببین پینگ چنده: ping 4.2.2.4 با سلام این پینگ ربطی به پی اس نداره بهتره از آی پی خود سرور فیفا پینگ بگیری!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 درود اکثر گیم باز ها و ... اینترنت مخابرات رو به عنوان بهترین پینگ توی ایران قبول دارن حالا در مورد شهر ها فرق داره یک شهر مخابراتش خوبه یکی نه اما اگه پینگتون زیره 150 باشه میتونید بدون هیچ مشکلی آنلاین بازی کنید توصیه میکنم برای گرفتن پینگ از این سایت استفاده نمایید speedtest.net فقط در موقع گرفتن پینگ همه مرورگرها و ابزارهایی که از نت استفاده میکنند رو ببندید موفق باشید Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red20Devils Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 با سلام این پینگ ربطی به پی اس نداره بهتره از آی پی خود سرور فیفا پینگ بگیری!!!! این پینگ ،پینگ شما با سرور های بیرون از ایران هست..با سرور های ایرانی همه پینگشون زیر 100 هست. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 سلام ممنون میشم سریع جوابمو بدین من الان تازه یاد گرفتم چجوری ps3 رو به اینترنت وصل کرد ولی اصلا نمیدونم چجوری باید fifa13 رو آنلاین بازی کنم میشه یه توضیح بدین Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red20Devils Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 سلام ممنون میشم سریع جوابمو بدین من الان تازه یاد گرفتم چجوری ps3 رو به اینترنت وصل کرد ولی اصلا نمیدونم چجوری باید fifa13 رو آنلاین بازی کنم میشه یه توضیح بدین خب،شما اکانت PSN که ساختید؟وقتی ساختید برید تو بازی و آنلاین بزنید!بدون نیاز به هیچگونه موارد اضافی.فقط باید آپدیت بازی رو هم دانلود کنید که البته خود بازی اتوماتیک دانلود می کنه. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 من اکانت ساختم ولی نمیدونم کجا باید دوستا رو اد کنیم توی بازی که قسمتی ندیدم برای اد کردن دارم دیوونه میشم 3 ساعته دارم همه سایت هارو میگردم ولی چیزی نفهمیدم Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red20Devils Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 من اکانت ساختم ولی نمیدونم کجا باید دوستا رو اد کنیم توی بازی که قسمتی ندیدم برای اد کردن دارم دیوونه میشم 3 ساعته دارم همه سایت هارو میگردم ولی چیزی نفهمیدم ببینید توی منوی اصلی ps3 آخرین قسمت سمت راست بخش Friends هست.اون جا یک گزینه ای به اسم Add a friend داره و خیلی راحت با وارد کردن آی دی میتونید اون ها رو Add کنید.اگر موفق به بازی کردن و اد کردن شدید حتما توی جام شرکت کنید تا تجربه ی خوبی رو با هم داشته باشیم. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 آخه مشکل من همینه توی قسمت freind فقط یک گزینه هست اونم massage box هست Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 مرسی حل شد حالا فقط مشکل من پیدا کردن id دوستان هست میشه بگید تو کدوم بخش میتونم ایدی کنم؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red20Devils Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 مثلا آی دی من United4love هست.شما توی بخش Add friend این آیدی رو وارد کنید. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 مرسی از راهنماییتون ادتونم کردم Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts