Orpf Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 درود فراوان بسیاری از گیمران فیفا این روزها به سراغ بخش بسیار جذاب FIFA ULTIMATE TEAM که به اختصار FUT نامیده میشود مراجعه میکنند اما اگر برای اولین بار است که با این بخش روبرو هستید حتما کمی سر درگم خواهید شد بخصوص اگر اصلا اطلاعاتی در مورد ترکیب خرید فروش و ... این بخش نداشته باشید تیم Orpf مفتخر است که آموزش کامل این بازی را به صورت تصویری در اختیار شما قرار دهد تا با کمک آموزش بتوانید جواب تمامی سوالات خود را داشته باشید . ابتدا بپردازیم به بخش کلی فیفا آلتیمیت تیم که تشکیل شده از fut centeral play squads store transfers my club که هر کدام از این منو ها را در ادامه به طور مفصل توضیح میدهیم منو fut centeral منو کلی میتوان گفت است که بیشتر امار لیدر برد رو میتوانید مشاهده کنید و در سمت راست پایین هم آخرین اخبار التیمیت رو به صورت تصویری مثلا team of the week - legend players - packs و .... منوی play منو اصلی برای بازیها سیزن های آنلاین و افلاین و بازیهای شما هست به ترتیب این منو شامل single player season online season single player tournament online tournament team of the week online single match play a friend online / play a friend squad که در اینجا جا داره توصیه ای به تازه واردان بخش فیفا آلتیمیت تیم بکنم که چنانچه قصد دارید تیمتان زودتر پیشرف کند و پول بیشتری بدست آورید تیم orpf به شما پیشنهاد میکند که بخش single player season و قسمت ultimate رو بازی کنید و به div 1 برسید قسمت های انلاین چون احتمال دارد حریفتان تیم بهتری داشته باشد از شانس پیروزی کمتری برخوردار هستید حداقل تا وقتی که تیمتان را ببندید ! انلاین سیزن هم برای انلاین باز ها هست مثل سیزن معمولی با این تفاوت که تیم آلتیمیت شما هست تورنومنت ها هم خوب هستند و جذاب اما بنده به شخص برای تازه واردان بخش سینگل پلیر سیزن رو پیشنهاد میکنم برای انلاین بازی کردن با دوستان خود در التیمیت هم از بخش play friend online که در پایین سمت راست صفحه هست استفاده نمایید و برای دیدن تیم دوستان خود هم از همان بخش استفاده کنید با حرکت دادن جوی استیک راست به سمت راست و چپ وقتی که میخواهید تیم دوستتان را ببینید به قسمت play a friend squad رفته و روی تیم دوستتون که رفتین دکمه Y رو فشار بدین تا تیم و ترکیب دوستتون رو ببینید منو squads این منو برای تیم های شما و ترکیب بندی و ... هست که از قسمت squad selector میتوانید تیم های خود را ایجاد نمایید یه توضیح بدم که شما در تیم های خود از یک بازیکن استفاده میکنید چنانچه میبینید کسی 4 تا تیم داره و توی همه تیم ها مثلا سوارز هست بدان معنا نیست که 4 تا سوارز مجزا دارد همگی یکی هستند و میتوانید در تیم های خود استفاده کنید چند نکته مهم در مورد ایجاد و بست تیم در فیفا آلتیمیت که حتما رعایت کنید تا نتیجه بگیرید و تیم خوبی داشته باشید برای ایجاد تیم و squad باید حتما یا از یک لیگ یا از یک تیم یا از یک کشور بازیکن انتخاب کنید مثلا نمیتوانید مسی رو بیارید کنار بازیکنانی که در لیگ انگلیس بازی میکنند ! اگر چنین کاری بکنید chemistery شما قرمز خواهد شد و هماهنگی بین بازیکنان به حدی پایین خواهد بود که نمیتوانید خوب پاس دهید و .... اگر در عکس زیر هم دقت کنید تیم من همگی از انگلیس هست و شاید بین برخی بازیکنا خطوط سبز نباشه اما نارنجی هست و عیب نداره اگر از یک تیم مثلا بازیکنان رئال رو بخرید و قرار بدید عالی خواهد شد chemistery سعی کنید تیمی را ابتدا ببندید که توان تشکیل آنرا داشته باشید !!! مثلا لیگ اسپانیا اگر بخواهید تیمی را تشکیل دهید هزینه سنگینی را برای شما خواهد داشت چون اکثر بازیکنان لیگ اسپانیا گرون قیمت هستند و خریدن مشکل اما بنده لیگ انگلستان را پیشنهاد میکنم به 2 دلیل 1 ارزون قیمت تر بودن بازیکن 2 فراوانی زیاد بازیکنان - بعدا میتوانید لیگ دلخواهتان را هم ایجاد کنید وقتی که تیم فعلی که ایجاد کردید انقدر قدرتمند شود که بتوانید هزینه لیگ بعدی را از بازیها در آورید در قسمت squad team که میروید به عکس زیر مواجه میشوید که میتوانید با فشار دادن LT ترکیب مورد نظر رو انتخاب کنید برای دادن استایل یا برطرف کردن مهلت قرارداد و رفع مصدومیت روی بازیکن مورد نظر برید و X رو بزنید تا گزینه های زیر ظاهر شود گزینه اول که apply consumable هست برای دادن استایل مورد نظر به بازیکن و تمدید قرارداد بازیکن و رفع مصدومیت و ... گزینه دوم که swap player باشد برای تعویض بازیکن با بازیکنانی هست که در my club دارید گزینه سوم هم قرار دادن در لیست فروش و گزینه چهارم هم ست کردن مبلغ برای فروش هست گزینه پنجم و ششم هم که همه میدونن :دی در همان بخش squad team چنانچه دکمه Y رو فشار بدین با لیست زیر مواجه میشوین که میتوانید تغییراتی در squad و تیم ایجاد کنید که همانطور که میبینید به عنوان مثال میتوانید بین تیم هاتون چینج یا همون جابجا بشید تیم مورد نظرتون رو بیارید به جای این تیم یا همون squad و شماره پیراهن بازیکنا رو عوض کنید و ... منو store این منو برای خرید فیفا پوینت و پک هست که فیفا پوینت را باید از طریق شیر کردن تغییر دهنده آی پی روی کنسول بخرید که کمی سخت هست چون کاره شیر کردن مشکل هست اما خرید پک ها چنانچه پول داشته باشید در حساب آلتیمیت میتوانید پک بازی کنید شانس خود را برای باز شدن بازیکنان مطرح امتحان کنید منو transfer خوب به منویی رسیدیم که همه آرزو دارن خوب خرید و فروش بکنند :دی بخش های این منو به ترتیب برابر است با transfer market که برای جستجوی بازیکن - لباس - لوگو باشگاه - قرارداد - استایل بازیکن ها و ... هست transfer list که لیست فروش های شما رو نشون میده transfer target که هدف های شما رو نشون میده مثلا اگر در یک مزایده خرید بازیکن شرکت کرده باشید چنانچه قیمت بالاتری داشتید بازیکن به این قسمت منتقل میشه و بعد میتونید قرار بدین توی لیست تیم یا هم چنانچه trade offer بکنید و بر عکس search gold players که پیشنهاد میکنیم از این بخش استفاده نکنید چون قیمت ها رو خوب نمیده و کمی بالا هست از بخش transfer market استفاده کنید که آموزش کامل رو میدیم در ادامه search defult team این قسمت تیمی رو که توی فیفا دیفالتتون هست بازیکناشو سرچ میکنه همین :دی search contracts این قسمت هم برای سرچ قرارداد بازیکنا هست که بازم پیشنهاد میشه از قسمت ترنسفر مارکت استفاده کنید خوب بپردازیم به بخش ترنسفر مارکت و جزئی تر توضیح بدیم همانطور که گفتم این بخش برای سرچ هرچیزی که شما توی آلتیمیت برای خرید نیاز دارید هست و وقتی که واردش بشید قسمت های زیر را خواهید دید players - consumables - club items - staff پلیر که معلومه برای سرچ پلیر :دی consumables همون قراداد استایل بازیکنا و فیتتنس و ... هرچیزی که برای تیم لازم هست :دی کلاب آیتم هم که مثل خرید لباس و یا لوگو و staff هم برای خرید مربی و ... مثلا شما قرارداد رو سرچ میزنید با همچین صحنه ای مواجه میشید که میبینید گزینه های buy now price - startin price - trade offer و ... دارد buy now price ماله خرید فوری هست starting price یعنی اینکه شما در مزایده شرکت میکنید و اگر پول شما بیشتر بود در اون وقتی که تعیین شده بازیکن یا آیتم مورد نظر ماله شما میشه trade offer یعنی اینکه شما بخواین یه بازیکن رو با بازیکنی که سرچ کردید عوض کنید و ... بجای اینکه پول بدین یا هم بخواین به تیم دوستتون کمک کنید یه بازیکن خوب رو واسه فروش میزارید و رفیقتون میاد یه توپ رو واسه trade offer بهتون پیشنهاد میکنه شما بازیکن رو به جای توپ عوض میکنید :دی در خرید هر چیزی دقت کنید اون پایین سمت چپ واسه سرچ هر چیزی میتوانید گزینه های buy now price و starting price رو ست کنید مثلا شما 20 هزار پول دارید و بازیکنی پولش بین 19 تا 20 هزار هست شما buy now price رو روی 20 هزار میزارید و اگر موجود بود هرچی بازیکن که برای خرید 20 هزاری هست رو براتون پیدا میکنه برای خرید هم اگر خیلی حساس هستید به contratc ها دقت کنید هر موقع که سرچ بازیکن پیدا شد با حرکت دادن جوی استیک راستی اطلاعات و contract هاشو ببینید منو My Club این منو هم برای دیدن جزئیات کلابتون هست و لیدر برد باز هم و دیدن وضعیت بازیکنا و تعداد بازیهایی که بازیکناتون کردن و تعداد گل هایی که زدن و ... آمزش نکات ریز و کاربردی فیفا آلتیمیت تیم نکاتی در مورد CONSUMABLE توضیح به سوال در مورد CONSUMABLE نه اصلا اینکارو نکن :دی چون مثل کریر مود نیست و قدرت بازیکنا همونی هست که بوده مگه اینکه ea تایتل آپدیت بده که خیلی دیر به دیر میده و ... پس اصلا فکر افزایش قدرت و ... رو از سرت بیار بیرون هرچی که هستند همونا هستند :دی در مورد consumable ببین بیشتر به درد این میخوره که استایل بازیکنت رو عوض کنی (فینیشر - بیسیک - ارتیست ) بهش قرارداد بدی یا فیتنس (همون خون به قول من وقتی که جونش کمه ) تو قسمت سرچ که بری هر چی خواستی میخری بعد وقتی که مثلا بازیکنت مصدوم شد روش x میزنی و بعد قسمت consumbale رو میزنی و از قسمت مصدومیت که علامت ضربدر چسب زخم هست انتخاب میکنی یا واسه تمدید قرارداد یا واسه دادن استایل یا عوض کردن مثلا lw=> lf و از این چیزا :دی توی عکس هم معلوم هست که چه چیز هایی داره اولی که شکل کله قندی هست ماله دادن تمرین هست واسه بازی های مهم مثلا فینال تورنومنت داری یا یه بازی که بحث کل هست و نمیخوای باخت بدی اگه تمرین داشته باشی میدی قدرت میره بالا اما واسه 1 بازی :دی دومی که ماله قرارداد هست سومی هم ماله فیتنس وقتی که قدرت بازیکن کم میشه اگه داشته باشی میدی و پر میشه چهارمی هم همون رفع مصدومیت پنجمی هست عوض کردن پست مثلا تغییر مسی از پست ST=>CF ششمی هم چمیستری استایل هست که اگه توی سرچ شما بزنی بازیکن BASIC پیدا کنه پولش کمتره اما اگه خواستی بعدا خودت بهش استایل ویژه بدی مثلا اگه فولوارد باشه بهش فینیشر بده و .... امیدوارم که جامع بوده باشه هر جا که در فیفا آلتیمیت تیم مشکل داشتید بپرسید تا پاسخ بدم :icon_razz: کامل تر هم میکنم سعی میکنم هرچی ترفند بلدم بگم لطفا چنانچه قصد کپی کردن آموزش رو دارید کپی رایت مرجع رو حفظ کنید نوسنده : علی مهاجرانی منتشر کننده : مرجع انلاین پی اس و فیفا اسفند ماه 1392 آموزش کامل تر خواهد شد هر گونه سوالی ، کمکی و ... داشتید تا کامل شدن آموزش از طریق P.m خصوصی با بنده در میان بگذارید :icon_razz: اگر مشکل تایپی و .. هم داشت pm بدین اصلاح کنم :دی آموزش جامع و کام.pdf 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted March 13, 2014 Author Share Posted March 13, 2014 آپدیت شد امیدوارم که لذت ببرید بزودی کامل تر هم میشه :icon_razz::icon_teh (17): Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red20Devils Posted March 13, 2014 Share Posted March 13, 2014 خسته نباشی عالی بود. در کل برای مبتدی ها نظرت اینه که با پولاشون چی کار کنند؟؟چه طوری استفاده کنن؟ Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted March 13, 2014 Author Share Posted March 13, 2014 خسته نباشی عالی بود.در کل برای مبتدی ها نظرت اینه که با پولاشون چی کار کنند؟؟چه طوری استفاده کنن؟ Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2 ممنون مصطفی جان لطف داری مبتدی چیه سروری شما چند نکته رو که گفتم بازم میگم اول که پول کم داری باید زیادی حساس باشی روی خرید قرارداد ها و بازیکن ها همیشه سعی کن که کمترین قیمت ها رو پیدا کنی از طریق گزینه buy now price زمانی بود اینقدر گدا بازی در می آوردیم مثلا قرارداد ها رو که 250 تایی بود ما می آمدیم سرچ میزدیم 150 تایی و میخریدیم :دی حتی از 100 تومان نباید گذشت توی خرید بازیکنا دقت کن که چند تا کانترکت دارند هرچی بیشتر بهتر مثلا سرچ میزنی etoto بعد مثلا 20 تا میاد جوی استیک سمت راست رو حرکت بده کانترکت ها نوشته شده یکی هست مثلا 0 تا یکی 1 دونه یکی 20 تا و ... تو اینقدر بگرد تا اون بالاترین رو بخری بعد هیچ بازی رو بک یا همون left نده چون کانترکت ازت کم میکنه و حیفه که 11 تا کانترکت کم بشه در مورد جمع اوری پول هم single player season بخش ultimate رو برو تا به div 1 برسی از div 6 یا 7 بهت هم پول میده آخر دویژن هم پک میده :دی به دویژن 1 برسی اگه همه تیم ها رو ببری همه بازیها رو :دی بهت 7.500 پول میده + jumbo primum pack gold خلاصه باید بازی زیاد بکنی آلتیمیت هم کاره 1 هفته ای نیست باید حوصله داشت اول که بازی میکردم کمی دلسرد شدم اما چون چند نفر هستیم و بازی میکنیم و بحث رقابتی و ... هست راه افتادم و بازی کردم بعد هم که تیمم قوی تر شد برخی اوقات فرندلی میزنیم و سیزن آنلاین میرم بیشترین دقتت باید به خرید هات باشه :دی بازم اگه چیزی بود در خدمتیم هرچند سرور ما هستی توی زبان انگلیسی بعید میدونم که چیزی باشه که خودت نفهمی Link to comment Share on other sites More sharing options...
M3HDI Posted March 13, 2014 Share Posted March 13, 2014 عالی خسته نباشی علی جان :icon_teh (17): Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red20Devils Posted March 14, 2014 Share Posted March 14, 2014 من هر چی برای قرارداد ها سرچ میکنم نمیتونه پیدا کنه..یعنی انقدر کمیابن؟؟ Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted March 14, 2014 Author Share Posted March 14, 2014 من هر چی برای قرارداد ها سرچ میکنم نمیتونه پیدا کنه..یعنی انقدر کمیابن؟؟ Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2 منظورت contract ها هست ؟ ببین پول های همه چی در حال گردش هست اون buy now price رو مثلا اگر روی 150 گذاشتی روی 200 کن ببین پیدا میکنه یا نه اگه نه روی 250 کن همینجوری ببر بالا تا وقتی که پیدا کرد البته شاید گزینه های دیگه سرچ رو دستکاری کرده باشی مثلا گلد باشه any باشه سیلور و ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red20Devils Posted March 14, 2014 Share Posted March 14, 2014 منظورت contract ها هست ؟ ببین پول های همه چی در حال گردش هست اون buy now price رو مثلا اگر روی 150 گذاشتی روی 200 کن ببین پیدا میکنه یا نه اگه نه روی 250 کن همینجوری ببر بالا تا وقتی که پیدا کرد البته شاید گزینه های دیگه سرچ رو دستکاری کرده باشی مثلا گلد باشه any باشه سیلور و ... اره همون کانترکت. همش رو ریسیتم کردم پیدا نمیکنه!!حالا بازم سعیم رو میکنم..ممنون. Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted March 14, 2014 Author Share Posted March 14, 2014 اره همون کانترکت.همش رو ریسیتم کردم پیدا نمیکنه!!حالا بازم سعیم رو میکنم..ممنون. Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2 اگه میتونی یه شات اسکرین بده از نحوه سرچت تا بهتر بتونم راهنماییت کنم مصطفی جان Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red20Devils Posted March 14, 2014 Share Posted March 14, 2014 با عوض کردن quality به برنز و سیلور مشکلم حل شد..ولی طلایی چیزی پیدا نمیکنه. ممنون از راهنماییت. Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted March 14, 2014 Author Share Posted March 14, 2014 با عوض کردن quality به برنز و سیلور مشکلم حل شد..ولی طلایی چیزی پیدا نمیکنه.ممنون از راهنماییت. Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2 :icon_teh (17): طلایی هم پیدا میکنه حتما قیمت های بالاتره اینکارو بکن همیشه وقتی به مشکل بر میخوری با سرچ کلا محیط سرچ رو دیفالت اولیه کن که همه چی مثل اول بشه بعد اون quality رو بزار روی گلد و سرچ بزن بعد قیمت هارو ببین مثلا اینجوری هست 150 . 300 . 250 و بعد back بده و بیا buy now price رو روی 150 بزار و دوباره سرچ بزن :icon_teh (17): اول همیشه این کارو بکن تا قیمت کلی دستت بیاد بعد buy now price رو تایین کن startin price هم باید حوصله داشته باشی و اهل مزایده و ... باشی من که همیشه تایینش نمیکنم :دی Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red20Devils Posted March 15, 2014 Share Posted March 15, 2014 میگم جوون گرایی که نیازی نیست؟؟مثلا بازیکنا که رشد نمیکنن :دی ؟ بعد یکم در مورد Consumable ها توضیح میدی؟؟:icon_razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted March 15, 2014 Author Share Posted March 15, 2014 میگم جوون گرایی که نیازی نیست؟؟مثلا بازیکنا که رشد نمیکنن :دی ؟بعد یکم در مورد Consumable ها توضیح میدی؟؟:icon_razz: نه اصلا اینکارو نکن :دی چون مثل کریر مود نیست و قدرت بازیکنا همونی هست که بوده مگه اینکه ea تایتل آپدیت بده که خیلی دیر به دیر میده و ... پس اصلا فکر افزایش قدرت و ... رو از سرت بیار بیرون هرچی که هستند همونا هستند :دی در مورد consumable ببین بیشتر به درد این میخوره که استایل بازیکنت رو عوض کنی (فینیشر - بیسیک - ارتیست ) بهش قرارداد بدی یا فیتنس (همون خون به قول من وقتی که جونش کمه ) تو قسمت سرچ که بری هر چی خواستی میخری بعد وقتی که مثلا بازیکنت مصدوم شد روش x میزنی و بعد قسمت consumbale رو میزنی و از قسمت مصدومیت که علامت ضربدر چسب زخم هست انتخاب میکنی یا واسه تمدید قرارداد یا واسه دادن استایل یا عوض کردن مثلا lw=> lf و از این چیزا :دی توی عکس هم معلوم هست که چه چیز هایی داره اولی که شکل کله قندی هست ماله دادن تمرین هست واسه بازی های مهم مثلا فینال تورنومنت داری یا یه بازی که بحث کل هست و نمیخوای باخت بدی اگه تمرین داشته باشی میدی قدرت میره بالا اما واسه 1 بازی :دی دومی که ماله قرارداد هست سومی هم ماله فیتنس وقتی که قدرت بازیکن کم میشه اگه داشته باشی میدی و پر میشه چهارمی هم همون رفع مصدومیت پنجمی هست عوض کردن پست مثلا تغییر مسی از پست ST=>CF ششمی هم چمیستری استایل هست که اگه توی سرچ شما بزنی بازیکن BASIC پیدا کنه پولش کمتره اما اگه خواستی بعدا خودت بهش استایل ویژه بدی مثلا اگه فولوارد باشه بهش فینیشر بده و .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted March 15, 2014 Author Share Posted March 15, 2014 خوب با سوالی که مصطفی جان پرسید تقریبا شبهات در مورد consumable رو پاسخ دادم توی پست اول هم قرار دادم آخر پست توی اسپویلر سعی میکنم تمامی قسمت هارو یه بار دیگه جز به جز تر بگم و نکات کلیدی نکته کلیدی توی consumable بازیکن رو در هنگام خرید روی basic بخرید و بعد خودتون بهش استایل بدین مثلا finisher و ... البته در خرید chemistery style سعی کنید نهایت صرفه جویی رو به خرج بدین با گزینه buy now price همیشه سعی کنید با تعویض کردن بازیکنا به موقع به جای هم نذارید که fitnes شون بیاد پایین که مجبور باشید بخرید و پول کم بشم مگر اینکه بازی حیاتی و مهمی داشته باشید و فیتنس بدین در مورد مصدومیت هم همین کارو بکنید اگر بازیکن دارید صبر کنید تا دوره مصدومیت تمام بشه و خوب بشه :دی مگر اینکه وضعتون خوب باشه یا بازی مهم داشته باشید توی انتخاب و ست کردن و عوض کردن پست بازیکنا یا همون position style دقت کند که اول به ترکیب مورد علاقه رسیدید یا نه چون واقعا هم سنگینه هزینه عوض کردن و هم اگر عوض کنید و فردا باز ترکیب یه چیز دیگه بشه باز باید از دوباره بخرید واسه افرادی که هدشون خوبه سعی کنید finisher بزارید واسه هافبک های فانتزی artist و ... خودتون استادید تمرینات رو هم فقط واسه بازیهای مهم مصرف کنید چون گفتم که فقط روی 1 بازی اعمال میشه و حیف هست که الکی مصرف کنید :دی :icon_razz::icon_teh (17): Link to comment Share on other sites More sharing options...
M3HDI Posted March 16, 2014 Share Posted March 16, 2014 به بلاگ هم اضافه کردمش :دی :icon_evil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted March 19, 2014 Author Share Posted March 19, 2014 درود آموزش به صورت فایل پی دی اف برای دانلود قرار گرفت لینک : http://orpf.ir/forum/attachments/f195/813d1395235345-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AC%D8%A7%D9%85%D8%B9-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84-fifa-ultemate-team-fut-%7C-%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%B5%DB%8C-orpf-.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliabay Posted March 20, 2014 Share Posted March 20, 2014 سلام. کسی میدونه چه جوری میشه دو نفری با هم تو یه دستگاه لایو بازی کنن.اصلا در کل میشه دو نفره لایو بازی کرد؟؟؟؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Javad Posted March 21, 2014 Share Posted March 21, 2014 یک پست رو دوجا ارسال نکنید توی چت روم علی پاسخ داده ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohsen.16 Posted April 11, 2014 Share Posted April 11, 2014 سلام به دوستان گل ببخشید من یه سئوالی دارم من هر چی سعی میکنم نمیتونم به بخش ultemate teamوارد شم به اینترنت هم وصلم ولی هر بار که میخوام به این قسمت وارد شم یا میگه شما به سرورeaمتصل نیستید یا میگه از اتصال خود با originاطمینان حاصل کنید ولی من به originرو دانلود کردم و در اون ثبت نام هم کردم ولی... لطفا یه راهنمایی بکنید موفق باشید [h=2][/h] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted April 11, 2014 Author Share Posted April 11, 2014 با پي سي هستين ؟ سي دي كي خريدين اگه با پي سي هستين Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohsen.16 Posted April 12, 2014 Share Posted April 12, 2014 آره داداش با پی سی بازی میکنم سی دی کی رو نخریدم:icon_smp(23): برای ultemate teamحتما به سی دی کی نیازه؟راه دیگه ای نیست؟! نمیشه مثلا از یکی از دوستام سی دی کی رو بگیرم یا سی دی کی فقط مخصوص یه نفره Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted April 12, 2014 Author Share Posted April 12, 2014 درود بله واسه آنلاین بازی کردن حتما باید سی دی کی داشت و راه دیگه ای نداره در مورد اینکه دوستتون بخره و شما استفاده کنید خیر :دی هر سی دی کی فقط روی یک اکانت کار میکنه Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohsen.16 Posted April 12, 2014 Share Posted April 12, 2014 مرسی داداشم :icon_smp(4): Link to comment Share on other sites More sharing options...
666hamed666 Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 سلام. من فیفا 14 رو از سایت آمازون خریدم واسه پی سی ولی ظاهرا فقط بخش آنلاینو میشه با وی پی ان کانکت شد و فک کنم ایپی های ایران رو بلاک کردن :icon_eek: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted April 17, 2014 Author Share Posted April 17, 2014 خير باز هست فقط بايد سي دي كي بخرين Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts